Gert Hagen (1970) was een fervent zeilliefhebber en skiër. Naast zijn drukke baan als senior HR adviseur, genoot hij van het leven.Tot hij in 2013 voor een routine ingreep naar het ziekenhuis moest en het leven abrupt een andere wending nam.

Door ernstige complicaties hing Gert's leven aan een zijden draadje. Nadat het levensgevaar was geweken kwam de grootste schok toen Gert zich langzaam realiseerde dat hij niets meer kon zien en dat zijn gehoor aan de linkerkant was verdwenen. Van de ene op de andere dag kon hij niets meer en was hij afhankelijker van anderen.


Wat volgde was een lange weg van revalidatie, waarin hij alle basisvaardigen die ooit zo vanzelfsprekend waren geweest weer opnieuw moest leren. Maar ook zijn identiteit stond op het spel. Wat was er nog over van de man die hij was geweest?


Op inspirerende wijze vertelt hij hoe hij zichzelf steeds weer moest overwinnen om zijn leven stukje bij beetje terug te krijgen. Elke dag moet hij zich aanpassen aan veranderingen, maar één ding is duidelijk hij leeft intenser dan ooit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/gert closeuptos 2018 (40) bewerkt

Over gert